VÁLASZTHATÓ BELSŐÉPÍTÉSZET

Leegyszerűsítjük a döntését!

Válassza ki az Ön ízléséhez legközelebbi, az épület külső jellegéhez illeszkedő, előre megálmodott belsőépítészeti stílusok egyikét és válogasson az előre összeállított felszereltségek között a kulcsrakésztől egészen a látványterven látható berendezett lakásig!

Az alábbi design stílusok közül választhat

Karibi koloniális

A koloniális belső stílusban kialakult gyarmati stílus, különböző országok kultúrájának és színeinek keverése. Az európai hagyományok, a keleti luxus és az egzotikus elegancia ötvöződik ebben a stílusban. A gyarmati/koloniális stílusra jellemző a nyugodt pasztellszínek használata és sok faanyag alkalmazása. A legfontosabb talán az, hogy az ilyen környezetben kényelmesen érezheti magát az ember. A fa és a világos színek meleg érzetet, míg a belső tér nemes, nyugtató és nagyon otthonos hangulatot teremtenek.

Vintage

A stílus lényege, hogy a régi vagy annak látszó bútorokat, kiegészítőket keverjük az újakkal. A vintage stílus nagyrészt modern klasszikus bútorokból áll, de fontos, hogy nem retro. A hangsúly az egyes korszakok keverésén van. Az összhang szempontjából fontos, hogy a vintage-ban alkalmazott bútorok egyszínűek vagy színeiben nagyon közel állnak egymáshoz csak a lakástextilek tarkák. Ettől válik nyugodttá, kiegyensúlyozottá ez az enteriőr. Az anyaghasználatra a meleg színű fák, a kosarak és a természetes anyagok használata a jellemző. A vintage-ban a régi holmik eredeti funkciójuktól eltérően újra használatba kerülnek.

Minimál-modern

A modern stílust az egyszerűség jellemzi a megfelelő funkcionalitás mellett. Fő anyaghasználata a fém a kő az üveg és fa. Színei a szürke, a barna, a bézs, a fekete és a fehér egy-egy színnel kombinálva. Minden esetben igaz a modern stílusra az egyszerű, tiszta formavilág, a rend, az üresnek ható tér, a geometrikusformák, a kifogástalan alapanyagok, az igényes technológiák és a tökéletes műszaki megoldások.

Választható felszereltségek

KULCSRAKÉSZ ALAPCSOMAG

A kiválasztott belsőépítészeti design szerint

Hideg- és melegburkolatok, tapéták, színre festett falak, belső nyílászárók, kilincsek, kapcsolók, konnektorok, mennyezetre szerelt spotlámpák, szaniterek, csaptelepek.

BEÉPÍTETT BÚTOROK CSOMAG

Kizárólag együtt megrendelhetőek

Előszoba szekrény, konyhabútor, szobák beépített szekrényei, fürdőszoba beépített szekrény, belsőépítészeti előtétfalak, falburkolatok

VÁLASZTHATÓ GÉPEK

Darabonként kiválasztható gépek

Mosógép, TV-k, konyhai beépítet gépek (hűtőgép mélyhűtővel, sütő és főzőlap, mikrohullámú sütő, mosogatógép), konyhai mobil gépek (kávéfőző, kenyérpiritó, vízforraló)

VÁLASZTHATÓ MOBILIÁK, LAKÁSTEXTILEK

Darabonként kiválaszthatók

Látványterven látható mobil bútorok, erkély/terasz kültéri bútorok, belső árnyékolók (ahol az alap kialakításnak nem része), függönyök, szőnyegek, lámpák, csillárok, állólámpa, díszpárnák

KIEGÉSZÍTŐK CSOMAG

Kizárólag együtt megrendelhetőek

Látványterven látható dekorációk, szobaszéf, hajszárító, borotválkozó tükör, törölköző tartó, akasztók, kapaszkadók, zuhany szappantartó polc, szappanadagolók, papírzsebkendő tartó, WC kefe, WC papírtartó, női higiénia tasak tartó

Írjon nekünk üzenetet

és kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.