Luxus lakóingatlanok a Balaton közepén!

A BalaLand Residence mintegy 100 luxus színvonalú lakóingatlanja a Balaton déli partján, Szántódon, közvetlen vízparti festői környezetben kerülnek kialakításra. A BalaLand projekt keretein belül Ön nem csupán egy prémium színvonalú lakóingatlant vásárol, hanem a fejlesztési területen megvalósuló BalaLand Familypark 12 hónapos nyitvatartású gyermek attrakciós park és BalaLand Family Hotel & Resort olyan komplex szolgáltatások közvetlen szomszédságába helyezik, mely nem csupán az ingatlanjának értékét növeli hanem egész éves tartalmas kihasználását garantálja. Így akár Ön, családtagjai vagy ismerősei élvezik éppen az ingatlanuk kényelmét, mindössze karnyújtásnyira lesznek a BalaLand exkluzív világától is.

A BalaLand Residence Budapesttől mindössze 1 órányira, a szántódi révtől 2 pernyire található, így innen a Balaton északi partja (Tihany, Balatonfüred) is néhány perc alatt elérhető.

Az ingatlanok egy részét lehetőség lesz “Resort jelleggel” is megvásárolni, melynek keretében a saját használatra, előre jelzett időszakokon kívül az ingatlan bérbeadását a BalaLand Family Hotelre ruházhatja át, mellyel befektetéséhez vonzó megtérülési mutatókat párosíthat.

A lakóingatlanok tervezési fázisában is már a legmagasabb színvonalú építészeti, belsőépítészeti és energetikai megoldások figyelembevétele mellett a jövőbeni lakók igényeit, szempontjait is igyekszünk összegyűjteni, hogy a megvalósuló BalaLand Residence mindenki megelégedésére tudjon majd szolgálni. Az alábbi rövid kérdőív kitöltésével nem csupán a fenti célok megvalósításához járulhat hozzá, hanem amennyiben ezt igényli, egy olyan exkluzív kör tagjává is vállhat, akit a projekt előrehaladásával időszakonként tájékoztatunk a legfrissebb információkról, és akinek elsőként adjuk majd meg az ingatlan kiválasztásának lehetőségét. A projekt várható átadása: 2019. második félév.

Önt is várjuk a BalaLand világába!

Fotógaléria

Hírlevél feliratkozás

Csatlakozzon a BalaLand világához! Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy naprakészen tarthassuk a legfrissebb hírekről!

Együttműködő partnerek