Resort hasznosítás

Az éves hozam a vételár akár 10%-a, konstrukciótól függően

Amennyiben megvásárolni tervezett ingatlanába nem állandó lakhelyként költözik be és időszakosan csak rövid időre szeretné majd használni, továbbá ingatlanbefektetésével hozamot is termeltetne, úgy az exkluzív resort hasznosítási konstrukciónkat Önnek találtuk ki.

Az előzetesen saját célra fenntartott és éves szinten megjelölt dátumokon felüli időszakokban lakását lehetősége van a szomszédos 5 csillagos BalaLand Family Hotel részére hasznosítására átadni.

Vásároljon lakást és az Ön által nem használt időszakokra adja át lakását hasznosításra a BalaLand Family Hotel részére és válasszon a teljes befektetési értékre viszonyított 2 féle hozam konstrukciónk közül!

Az alábbi táblázat segítségével összehasonlíthatja resort hasznosítási konstrukcióink kondícióit, hogy eldönthesse, mely hasznosítási típus a legoptimálisabb az ön számára.

  Éves 3% fix hozam + akár 5% változó hozam Éves akár 10% változó hozam
Hasznosítás időtartama 3+3 év 3+3 év
Elérhető konstrukció lakástípusonként A1, A1+, B1 A1,A1+,A2,A2+,B1,B1+,B2,B2+,B3,B3+,B4,C1,C2,D1,D2,D3
Saját használat maximális időtartama / év 30 nap KORLÁTLAN
Megrendelhető belsőépítészeti stílus Karibi Koloniális Karibi Koloniális, Vintage, Modern
Közműfogyasztás költségét átvállaljuk
Közösköltséget átvállaljuk
Takarítási költséget átvállaljuk
Szemétszállítási díjat átvállaljuk
Karbantartási költségét átvállaljuk
A kiadott éjszakák után a tulajdonos 1000 Ft/éj rezsi költségtérítésben részesül
Az ingatlan szabad/foglalt státuszát nyomon követő internetes applikáció

A konstrukció lényege, hogy minél nagyobb időszakra adja át lakását a hotelnek kiadásra, annál nagyobb hozamot remélhet. A resort hasznosítási megállapodások megkötése korlátozott számban és jelentkezési sorrendben történik.

A sikeres szállodai értékesítés garanciája a befektető cégcsoportjához tartozó Varázslatos Bambara és Mesés Shiraz Hotelek több éves szállodai értékesítési és marketing tapasztalata illetve kimagasló eredményessége.

A tájékoztatás nem teljeskörű, a további részletek ügyében érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!

Karibi koloniális

A koloniális belső stílusban kialakult gyarmati stílus, különböző országok kultúrájának és színeinek keverése. Az európai hagyományok, a keleti luxus és az egzotikus elegancia ötvöződik ebben a stílusban. A gyarmati/koloniális stílusra jellemző a nyugodt pasztellszínek használata és sok faanyag alkalmazása. A legfontosabb talán az, hogy az ilyen környezetben kényelmesen érezheti magát az ember. A fa és a világos színek meleg érzetet, míg a belső tér nemes, nyugtató és nagyon otthonos hangulatot teremtenek.

Értékesítői iroda
1053 Budapest, Reáltanoda u. 5., 5. em.

Kérjen időpontot, jöjjön le hozzánk, és segítünk kiválasztani álmai balatoni lakását!

Szepesi Krisztina

Értékesítési Vezető

+36 30 752 0000
residence@balaland.com