Resort hasznosítás

Az éves hozam a teljes befektetés (vételár) akár 10%-a!

Amennyiben megvásárolni tervezett ingatlanába nem állandó lakhelyként költözik be és időszakosan csak rövid időre szeretné majd használni, továbbá ingatlanbefektetésével hozamot is termeltetne, úgy az exkluzív resort hasznosítási konstrukciónkat Önnek találtuk ki.

Az előzetesen saját célra fenntartott és éves szinten megjelölt dátumokon felüli időszakokban lakását lehetősége van a szomszédos 5 csillagos BalaLand Family Hotel részére hasznosítására átadni.

Vásároljon lakást és az Ön által nem használt időszakokra adja át lakását hasznosításra a BalaLand Family Hotel részére és élvezze a pénzügyileg vonzó hozam konstrukciónk előnyét!

A konstrukció lényege, hogy minél nagyobb időszakra adja át lakását a hotelnek kiadásra, annál nagyobb hozamot remélhet. A resort hasznosítási megállapodások megkötése korlátozott számban és jelentkezési sorrendben történik.

A sikeres szállodai értékesítés garanciája a befektető cégcsoportjához tartozó Varázslatos Bambara és Mesés Shiraz Hotelek több éves szállodai értékesítési és marketing tapasztalata illetve kimagasló eredményessége.

A tájékoztatás nem teljeskörű, a további részletek ügyében érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!

Karibi koloniális

A koloniális belső stílusban kialakult gyarmati stílus, különböző országok kultúrájának és színeinek keverése. Az európai hagyományok, a keleti luxus és az egzotikus elegancia ötvöződik ebben a stílusban. A gyarmati/koloniális stílusra jellemző a nyugodt pasztellszínek használata és sok faanyag alkalmazása. A legfontosabb talán az, hogy az ilyen környezetben kényelmesen érezheti magát az ember. A fa és a világos színek meleg érzetet, míg a belső tér nemes, nyugtató és nagyon otthonos hangulatot teremtenek.

Értékesítői iroda
1053 Budapest, Reáltanoda u. 5., 5. em.

Kérjen időpontot, jöjjön le hozzánk, és segítünk kiválasztani álmai balatoni lakását!

Szepesi Krisztina

Értékesítési Vezető

+36 30 752 0000
residence@balaland.com