Luxus lakóingatlanok a Balaton közepén!

A BalaLand Residence mintegy 110 luxus színvonalú lakóingatlanja a Balaton déli partján, Szántódon, közvetlen vízparti festői környezetben kerül kialakításra. A BalaLand projekt keretein belül Ön nem csupán egy prémium színvonalú lakóingatlant vásárol, hanem a fejlesztési területen megvalósuló BalaLand Familypark 12 hónapos nyitvatartású gyermek attrakciós park és BalaLand Family Hotel & Resort olyan komplex szolgáltatások közvetlen szomszédságába helyezik, mely nem csupán az ingatlanjának értékét növeli, hanem egész éves tartalmas kihasználását is garantálja. Így akár Ön, családtagjai vagy ismerősei élvezik éppen az ingatlanuk kényelmét, mindössze karnyújtásnyira lesznek a BalaLand exkluzív világától is.

A BalaLand Residence Budapesttől mindössze 1 órányira, a szántódi révtől 2 pernyire található, így a Balaton északi partja (Tihany, Balatonfüred) is néhány perc alatt elérhető.

Az ingatlanok egy részét lehetőség lesz “resort” megvásárolni, melynek keretében a saját használatra, előre jelzett időszakokon kívül az ingatlan bérbeadását a BalaLand Family Hotelre ruházhatja át, mellyel befektetéséhez vonzó megtérülési mutatókat párosíthat.

2018. tavaszán a lakóingatlanok kivitelezését a Grabarics Építőtőípari Kft. nyerte el, a projekt finanszírozó partnere az OTP Bank Nyrt.

A lakóingatlanok tervezési és kivitelezési fázisában a legmagasabb színvonalú építészeti, belsőépítészeti és energetikai megoldások figyelembevétele mellett a jövőbeni lakók igényeit, szempontjait is igyekszünk összegyűjteni, hogy a megvalósuló BalaLand Residence minden tulajdonos megelégedésére tudjon majd szolgálni. Az alábbi rövid online kérdőívet kitöltőknek előfoglalási kedvezményt kínálunk az előértékesítés időszakában.

  • Előértékesítés a kérdőívet kitöltők és a hírlevelünkre feliratkozóknak: 2018. április 9-20.
  • Hivatalalos értékesítés megkezdése: 2018. április 23.
  • Az érvényes építési engedély birtokában a kivitelezés várható megkezdése: 2018. június
  • A lakóingatlanok várható átadása: 2019. második félév.

Önt is várjuk a BalaLand világába!

Fotógaléria

Hírlevél feliratkozás

Csatlakozzon a BalaLand világához! Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy naprakészen tarthassuk a legfrissebb hírekről!

Együttműködő partnerek