Luxus lakóingatlanok a Balaton közepén!

A BalaLand Residence mintegy 110 luxus színvonalú lakóingatlanja a Balaton déli partján, Szántódon, közvetlen vízparti festői környezetben kerül kialakításra. A BalaLand projekt keretein belül Ön nem csupán egy prémium színvonalú lakóingatlant vásárol, hanem a fejlesztési területen megvalósuló BalaLand Familypark 12 hónapos nyitvatartású gyermek attrakciós park és BalaLand Family Hotel & Resort olyan komplex szolgáltatások közvetlen szomszédságába helyezik, mely nem csupán az ingatlanjának értékét növeli, hanem egész éves tartalmas kihasználását is garantálja. Így akár Ön, családtagjai vagy ismerősei élvezik éppen az ingatlanuk kényelmét, mindössze karnyújtásnyira lesznek a BalaLand exkluzív világától is.

A BalaLand Residence Budapesttől mindössze 1 órányira, a szántódi révtől 2 pernyire található, így a Balaton északi partja (Tihany, Balatonfüred) is néhány perc alatt elérhető.

Az ingatlanok egy részét lehetőség van “resort” konstrukcióban megvásárolni, melynek keretében a saját használatra, előre jelzett időszakokon kívül az ingatlan hasznosítását a BalaLand Family Hotelre ruházhatja át, mellyel befektetéséhez vonzó megtérülési mutatókat párosíthat. Részletekről érdeklődjön értékesítőnknél!

2018. tavaszán a lakóingatlanok kivitelezését a Grabarics Építőtőípari Kft. nyerte el, a projekt finanszírozó partnere az OTP Bank Nyrt.

A lakóingatlanok tervezési és kivitelezési fázisában a legmagasabb színvonalú építészeti, belsőépítészeti és energetikai megoldások figyelembevétele mellett a jövőbeni lakók igényeit, szempontjait is igyekszünk összegyűjteni, hogy a megvalósuló BalaLand Residence minden tulajdonos megelégedésére tudjon majd szolgálni. Az alábbi rövid online kérdőívet kitöltőknek előfoglalási kedvezményt kínálunk az előértékesítés időszakában.

Előértékesítési kedvezményként furnérozott felületű, egyedi gyártású konyhabútort adunk ajándékba a lakás alaprajzon feltüntetett méretben, 4 db MIELE beépített konyhagéppel (sütő, főzőlap, mosogatógép, páraelszívó) és Blanco mosogatóval. Extraként hűtő és mikrohullámú sütő rendelhető.

  • Előértékesítés a kérdőívet kitöltők és a hírlevelünkre feliratkozóknak: 2018. április 9. – május 31.
  • Hivatalalos értékesítés megkezdése: 2018. május 31.
  • Az érvényes építési engedély birtokában a kivitelezés várható megkezdése: 2018. június
  • A lakóingatlanok várható átadása: 2019. második félév.

Önt is várjuk a BalaLand világába!

BalaLand Residence Értékesítési Iroda
+36 30 752 0000
residence@balaland.com

Fotógaléria

Hírlevél feliratkozás

Csatlakozzon a BalaLand világához! Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy naprakészen tarthassuk a legfrissebb hírekről!

Együttműködő partnerek