Luxus lakóingatlanok a Balaton közepén!

MOST 1 ÉVES BALALAND FAMILYPARK CSALÁDI BÉRLETET KAP LAKÁSA MELLÉ AJÁNDÉKBA!

A lakásvásárlóknak most 12 hónapos családi bérletet adunk ajándékba a BalaLand területén, a 2020 végén megnyíló, közel 10.000 m2-es BalaLand Familyparkba, amely a Balaton legnagyobb jelenlegi turisztikai attrakció fejlesztési projektje.

***

A BalaLand Residence mintegy 110 luxus színvonalú lakóingatlanja a Balaton déli partján, Szántódon, közvetlen vízparti festői környezetben kerül kialakításra. A BalaLand projekt keretein belül Ön nem csupán egy prémium színvonalú lakóingatlant vásárol, hanem a fejlesztési területen megvalósuló BalaLand Familypark 12 hónapos nyitvatartású gyermek attrakciós park és BalaLand Family Hotel & Resort olyan komplex szolgáltatások közvetlen szomszédságába helyezik, mely nem csupán az ingatlanjának értékét növeli, hanem egész éves tartalmas kihasználását is garantálja. Így akár Ön, családtagjai vagy ismerősei élvezik éppen az ingatlanuk kényelmét, mindössze karnyújtásnyira lesznek a BalaLand exkluzív világától is.

A BalaLand Residence Budapesttől mindössze 1 órányira, a szántódi révtől 2 percnyire található, így a Balaton északi partja (Tihany, Balatonfüred) is néhány perc alatt elérhető.

Az ingatlanok egy részét lehetőség van “resort” konstrukcióban megvásárolni, melynek keretében a saját használatra, előre jelzett időszakokon kívül az ingatlan hasznosítását a BalaLand Family Hotelre ruházhatja át, mellyel befektetéséhez vonzó megtérülési mutatókat párosíthat. Részletekről érdeklődjön értékesítőnknél!

2018. tavaszán a lakóingatlanok kivitelezését a Grabarics Építőtőípari Kft. nyerte el, a projekt finanszírozó partnere az OTP Bank Nyrt.

A lakóingatlanok 2018. májusában érvényes építési engedélyt kaptak és az építkezés 2018. júniusában megkezdődött.

A lakóingatlanok várható átadása: 2019. második fele

Önt is várjuk a BalaLand világába!

Szepesi Krisztina
Értékesítési Vezető

BalaLand Residence Értékesítési Iroda
1053 Budapest, Reáltanoda u. 5., 5. em.
+36 30 752 0000
residence@balaland.com

Hírlevél feliratkozás

Csatlakozzon a BalaLand világához! Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy naprakészen tarthassuk a legfrissebb hírekről!

Együttműködő partnerek